Tube

Treinen filmpjes youtube treinen filmpjes youtube

Vrijdag 19st, Januari 2017 10:41:13 Pm
[BANCHOR] smemale
Stuur een gratis bericht
naar vm2013
Online
vm2013
  • 31 jaar Vrouw, Centaur
  • Es, Netherlands
  • Marathi(Bekwaamheid), Italiaans(Gemiddeld), Maleis(Beginner)
  • Immunoloog, Signalman
  • ID: 1446987462
  • Vrienden: j0lic3, terryb, Neshey1
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 159 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Louisa
Profiel bekijken: / 3465
Nummer: / +312997-811-32

Beschrijving:

Heeperdepeep , Youtube is vandaag jarig! De videocontentuploadsupersite bestaat twaalf jaar en da's natuurlijk leuk, maar hoe vier je dat?

Met het kijken van de leukste Youtube-filmpjes! De allereerste video werd geüpload op 23 april een filmpje van een van de Youtube-eigenaren in de dierentuin. Leuk, maar dat kan natuurlijk beter. In de twaalf jaar die er inmiddels voorbij zijn, heeft Youtube een flinke groeispurt gehad en is er nog wel het een en ander bijgekomen aan content: per minuut komt er uur aan video bij. De overige cijfers liegen er ook niet om: er worden dagelijks vijf miljard filmpjes bekeken, wat per maand resulteert in ruim drie miljard uur aan kijktijd.

Binnen al die waanzinnige cijfers en aantallen hebben we natuurlijk allemaal onze eigen favoriete virals, vlogs en fail-filmpjes. Wat is nu het allergrappigste wat er op Youtube staat? Dit zijn de favorieten van de 3FM-DJ's! Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies. Maar de droogheid van dat moment, en vooral omdat dat jochie blijft hangen met zijn armen gespreid. Is goud! Maar je leert 'm gedurende deze video wel goed kennen.

Dit is een jongen met passie! Voor treinen! En 't maakt 'm geen fuck uit wat jij daar van vindt, hij vindt 't te gek! Iedereen moet de genialiteit van deze poes kennen. Ik weet dat 'ie niet zelf speelt, maar ik wil graag geloven dat de poes zelf speelt. Het is dat ik geen keyboard thuis heb, anders had ik Decibel dit alláng geleerd.

Knappe lyrics, goede beat! Dat was gewoon fantastisch, en zo lekker Rotterdams. STER Advertentie. Dinsdag 14 februari - uur Heeperdepeep , Youtube is vandaag jarig!

Stats don't lie In de twaalf jaar die er inmiddels voorbij zijn, heeft Youtube een flinke groeispurt gehad en is er nog wel het een en ander bijgekomen aan content: per minuut komt er uur aan video bij.

Roosmarijn gaat voor de ultieme classic "Hier krijg je never ever genoeg van. Cuteness-factor door het dak. Meer 3FM nieuws. Dit zijn dé lentehits van ! Het was een drukke bedoening in Sanders digitale Maar samen Kijk live naar 3FM.

Populair op 3FM. Festivalbranche: "Zonder financiële hulp geen festivals en poppodia meer in " 3FM doet weer mee aan Europe's Biggest Dance Show 65 dingen die je kunt doen als je je thuis zit te vervelen Mads uit Denemarken hield een drive-in concert voor auto's Fabiënne 19 verrast eenzame ouderen met circulaire wenskaarten Dit is dé 3FM-droomsetlist voor Harry Styles in de Ziggo Dome.

Download de 3FM app.

Ik durf naakt peru babes

Van
Oljoni_123

Ik durf naakt eigen shemal

Van
rohanbhargava91

Trio 2 vrouwen topless tepels

Van
alexander28106

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl