Tube

Waar komen naaktslakken vandaan naakt strand nl

Vrijdag 12st, Oktober 2018 1:26:20 Pm
[BANCHOR] vrouwen slijpen
Stuur een gratis bericht
naar MartyYig
Online
MartyYig
  • 37 jaar Vrouw, Centaur
  • Raiswake, Netherlands
  • Tamil(Beginner), Maleis(Beginner)
  • Geoloog, Chemicus
  • ID: 8215259291
  • Vrienden: NormanM, irene29, tumaru
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 174 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Lotharingen
Profiel bekijken: / 7244
Nummer: / +312117-187-98

Beschrijving:

Als een slak te lang in de droogte zit, sterft hij. De weekdieren hebben 2 manieren gevonden om dat te voorkomen. Sommige zoeken een zo vochtig mogelijke plaats op, vaak onder een steen of een stuk hout. Vervolgens maken de slakken een slijmlaag aan die de opening van het huisje afsluit.

Zo blijft het binnenin lekker vochtig. Een klein gaatje in de slijmlaag helpt bij het ademen. Andere soorten klimmen in planten of palen.

Daar scheiden ze een stof uit waarmee ze zich met hun open kant aan de plant of paal vastmaken. Ook daardoor blijft het binnenin vochtig genoeg om te overleven. Bij regen lost de stof op, en komt de slak los van zijn plaats. Naaktslakken, die geen huisjes hebben, trekken zich overdag terug onder een steen of tussen afgevallen bladeren.

Contact Test jezelf psychologie gezondheid dieren Abonneren Volg. Type zoekwoorden. Meest gelezen artikelen. Dit maakt een complottheorie geloofwaardig. Behang was in de Victoriaanse tijd dodelijk. Robotmaaiers maaien per ongeluk ook egels.

Archief Quest. Flits Sommige slakken houden de hele zomer een zomerslaap, de tegenhanger van de veel bekendere winterslaap. De wetenschappelijk benaming voor zomerslaap is aestivatie. Naast slakken houden ook vogelbekdieren, grondeekhoorns en sommige slangen een zomerslaap. Advertentie - Lees hieronder verder. Houdt NASA informatie over aliens onder de pet? Zit er in melk echt pus van koeienuiers? Waar komen rimpels bij honden vandaan?

Daarom zie je opeens zoveel vliegende mieren Wat zit er nou precies in een frikandel?

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl