Tube

Zweten tijdens sex neuken in de parenclub

Vrijdag 22st, Maart 2018 10:52:16 Pm
[BANCHOR] saxy movei
Stuur een gratis bericht
naar Rabom
Offline
Rabom
  • 37 jaar Vrouw, Vissen
  • Erbek, Netherlands
  • Telugu(Beginner), Javaans(Elementair), Bengalen(Geavanceerd)
  • Kinderarts, Beeldhouwer, Onderzoeker
  • ID: 7443826774
  • Vrienden: pattisxm, lyds, skypepstewart
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 151 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Karen
Profiel bekijken: / 5734
Nummer: / +312627-568-48

Beschrijving:

Seks, we hebben het allemaal, maar hoe goed doen we het? En op basis waarvan zouden we dat moeten beoordelen? In die momenten na de seks, wanneer je zweet opdroogt en je allebei de andere kant oprolt om je telefoon te pakken, zijn er dan nog mensen die vragen "Hoe was het voor jou?

We denken allemaal dat we lekker bezig zijn, maar er is er maar eentje die het ons zeker kan vertellen en dat is degene waarmee we het aan het doen zijn. Helaas kunnen we hen niet even een linkje sturen met een vragenlijstje naderhand en we zijn te bang om het zomaar te vragen. Dus we proberen er zelf achter te komen en daar zijn een paar goede handvatten voor. Normaal gesproken is het een goed teken als je er een paar goede kreunen uit krijgt, toch?

Misschien wel, maar het is geen garantie. Uit diverse onderzoeken blijkt dat stelletjes die zuchten en jammeren tijdens seks waarschijnlijk wel meer tevreden zijn. Vrouwen schijnen er vooral goed op te reageren. Het enige probleem is dat we inmiddels veel horen over het faken van een orgasme, waardoor we vaak rumoer tijdens seks zien als iets slechts. Geluiden zijn daarom een slechte indicatie van hoe goed we het doen.

Krabben en spanken. Als porno ons referentiekader zou moeten zijn, dan zou iemand die zich vermaakt het laten zien door of te krabben of een goed klapje te geven.

Alleen is het idee van krabben spannender dan dat het eigenlijk is. Het doet pijn en waarom zou iemand je tot bloedens toe willen openhalen? En dat klapje op je bil kan ook betekenen dat je een beetje moet opschieten. Wederom niet de beste indicator van onze prestaties. Dit is het teken dat je waarschijnlijk niet de slechtste bedpartner ooit bent, dus je doet het al beter dan veel andere mannen.

Het probleem zit in hoe lang en wat je doet. Als ze je opdringen om er volledig voor te gaan, betekent dat dan dat je iets goed doet of dat je waardeloos bent? Bovendien is vragen of het goed was ook verraderlijk, mensen liegen namelijk. Zo lang ze niet je hoofd wegduwen en zeggen: "Oh, laat maar Paul, ik doe het zelf wel," zit je goed.

Wil ze knuffelen? Of duwt ze je aan de kant met een excuus dat ze het te warm heeft? In beide gevallen heb je waarschijnlijk iets goed gedaan. Bij de eerste kan ze er geen genoeg van krijgen en bij de tweede heb je haar zo opgewonden dat ze het er veel te heet van heeft gekregen.

Ja, dat zal het vast zijn, kan niet anders. Wees avontuurlijk. Hoe makkelijk de normale missionaire routine ook is, waarschijnlijk als je het een beetje opleukt zal je je partner daar een stuk gelukkiger van worden. Een nieuwe positie proberen zal haar verstelt doen staan, omdat ze het niet verwacht en dat maakt het een stuk spannender.

Qua locatie zullen mannen die het ergens buiten de slaapkamer proberen beter scoren. Maar wees wel voorzichtig in het bepalen van zo'n locatie. Afgelegen plekje in het bos, dichtbij een meer, in de zomer? Tussen de vleeswaren bij je supermarkt of de wc van de camping in Normandië?

Toch maar niet. Het is best wel zeldzaam dat ze seks initieert met je als je een slechte wip bent. Dus als ze het voorstelt, dan ben je waarschijnlijk geen drama. Zolang je er zelf ook maar zin in hebt. Maar wie houden we voor de gek, we hebben er altijd zin in.

Dit geldt zowel bij een one-night stand als bij een semi-nonchalante affaire of hoe je het ook wilt noemen.

Als je bij een restaurant heel smerig hebt gegeten, wat is dan de kans dat je terugkeert? Niet heel groot waarschijnlijk. Het zit in onze natuur om leuke dingen vaker te doen. Als ze terugkomen voor meer, dan ben je waarschijnlijk geweldig in bed. Tenzij haar eerste drie booty calls allemaal niet konden, maar dat zal wel niet zo zijn.

Je bent de beste, echt waar. Type zoekwoorden. Meest gelezen artikelen. Bij dit restaurant kan het bijna weer! Tips: een horloge kopen bij een online veiling. Een kijkje in de kledingkast van coverster Akwasi. Oorlogsfilm De Oost verschijnt in de bioscoop. Lawaai Normaal gesproken is het een goed teken als je er een paar goede kreunen uit krijgt, toch? Advertentie - Lees hieronder verder. Meer van Entertainment. Entertainment Opletten! Zo weet je of een vrouw goed in bed is De vrouw vertelt: mannen, doe dit níet in bed!

Vrouwen met dit type karakter willen vaker met je naar bed Weet wanneer je goed zit op een eerste date en wanneer niet Stop met alles wat je doet en kijk naar de nieuwe Call of Duty trailer!

Een aardige man is veel beter in bed dan een 'stoere' man.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl