Zoekt

Meesteres zoekt vaste slaaf sacha de boer naakt

Donderdag 6st, December 2018 4:40:41 Am
[BANCHOR] escorts flint
Stuur een gratis bericht
naar mandyc
Online
mandyc
  • 45 jaar Vrouw, Ram
  • Scherpenisse, Netherlands
  • Portugees(Beginner), Urdu(Mooi zo), Frans(Beginner)
  • Stuntman, Paleontoloog
  • ID: 7197869136
  • Vrienden: JuanAsturias, jodo893, sdmcdas8719
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 163 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Lydia
Profiel bekijken: / 6311
Nummer: / +312983-449-32

Beschrijving:

Toggle navigation Menu. Commercieel - Meesteresen. Lees meer. Jongen van 24 met latex fetish. Hier een jonge man van 24 met een latex fetish. Zelf ben ik op zoek naar een vrouw met dezelfde interesse. Ook geïnteresseerd in bondage en alles wat er bij komt kijken. Heb al wat ervaring ermee. Stuur maar een berichtje als er vragen zijn of je iets wil weten! Zoek meesteres voor opvoeding.

Ben slaaf van 60 jaar heb ooit meesteres gehad en die heeft mijn pik velletje laten krimpen doet zeer als ik mij aftrek maar vind dat heerlijk die pijn en wil graag een meesteress die mij nog meer pijn kan bezorgen en hou er van dat er in mijn mond geplast wordt en ruig in mijn kont wordt genomen kortom laat mij u dienen mijn wil is de uwe en mijn lichaam en geest is voor u meesteres. Vanwege de situatie heb ik geen inkomen en hoop zo dat iemand mij wil helpen.

Iedereenmag reageren en een bod uitbrengen!! Vrouwen hebben wel de voorkeur. Zoals op de afbeelding moet ik kiezen uit de eerste 20 biedingen. De gene die het hoogst bied heeft mij als eigendom voor in ieder geval 12 uur 13 uur als je "V" meereken Ik kom gekleed in maid outfit en optioneel een chastity kooi aan.

Omdat er 2x triple uitgekomen is mogen er ook 2 extra mensen komen. Due to the situation I have no income and hope someone will help me. Everyone is allowed to respond and make an offer!! Women are preferred. As in the picture, I have to choose from the first 20 bids. The one that offers the highest has me as a property for at least 12 hours 13 hours if you count "V" I arrive dressed in maid outfit and optionally a chastity cage. Because 2x triple has been rolled, 2 extra people may also come.

Dit is wat ik o. Zoekt meesteressen. Ik man 38 bi 19 CM 4 kaal geschoren zoek iemand die mij wil vast binten en mij gebruik ik wil veel ge neuken worden in mijn kontje duwen ik van Hasselt. Ik wil wat meer ervaring met dit onderwerp. Hoi ik ben douwe en ik wil graag meer te weten komen over dit onderwerp het liefst een uit het noorden ik kan niet ontvangen. Ik heb al ervaring met: edging, anaal, cock bondage etc. Als wax in uw handen. U bepaalt. Leer me dienen. Ik zoek een bdsm partner in het midden van het land.

Heb enige jaren ervaring opgedaan als dominant. Dat is mijn comfort zone. Maar ben nu zo ver dat ik me durf te geven. Hitsigheid projecteer ik op mijn vrouw. Maar die heeft echt niets met bdsm. Maar volgens mij ben ik diegene met deze behoefte en moet stoppen met haar als bdsm partner te willen. Ik heb gepraat met haar en heb toestemming want ze gunt me mijn verlangens. Trots op haar. En als man ben ik nu op zoek naar een vrouw die met mij de haar wil en machtsverschillen vergroten gaat.

Gehoorzaam en van natuurlijk dienend. Goed opgeleid en verzorgt in gedrag en uiterlijk. Leuke gezellige slaaf zoekt een spannende femdom lady. Hallo, ik ben een leuke gezellige vent van 61, zie er goed uit, brede bdsm interesse, exhibitionist en ben op zoek naar een leuke spannende femdom meesteres. Het lijkt me erg leuk om een meesteres naakt te mogen dienen, opgeleid te worden, tegels op te volgen en gestraft te worden.

Alles om mijn dominant te plezieren. In het bijzonder dienen in gezelschap van andere dominanten of slaven. Kleding en bezittingen zijn verboden voor mij. Zo wil ik graag dienen. Gr, hans. Niet onderdanig, wel maso. Ik hou van pijn als ik geil ben. Daarom zoek ik een vrouw die mij dat wil geven.

Ik zoek geen meesteres. Want ik wil altijd in charge blijven over welke pijn ik wil. Onderdanigheid is niets voor mij. Ik wil gewoon fysiek genieten van klappen op mijn lijf, vastgebonden worden en scherpe nagels in mijn vel.

Ik vertel je wel wat ik wil dat je doet. Heb ook zelf wel speeltjes, zoals touw, klemmetjes en latjes om mee te slaan, waarmee je op me los kunt gaan. Ik hoef niet pers se te neuken, maar wil wel klaarkomen. Daar geef ik euro voor, als je me een uurtje onder handen wil nemen. Ben een oudere man, omgeving Amsterdam. Kan ontvangen en naar je toe komen. Slaafje zoekt wat bijzonders.

Ik heb weinig harde grenzen. Ik heb geen druk sociaal leven,en als ik niet hoef te werken kan ik bijna elk weekend. Ben u de gene die van mindplay houd en me af kan leren altijd het laatste woord te willen hebben? Laat het me dan weten. Meesteres gezocht die bereid is beginnende meesteres op te leiden tot echte dominant. Ik ben 33 jaar, getrouwd met een man die behoefte heeft aan onderdanig zijn, vernederd worden en gebruikt worden.

Zelf ben ik van nature niet dominant, maar wel gewend de leiding te hebben. We zijn begonnen in een spelvorm en ik zou hier graag in willen groeien. Ik hoor graag van je! Groetjes Safira. Club goesting.

Gezocht dominante dame of koppel die vanvond wil meegaan naar club goesting in klinge Ikzelf ben kinky lustslaafje ben 37 j 1m69 voor veel in met respect Kan ophalen en terugbrengen kosten zijn uiteraard voor mij. Prinses zoekt meesteres sen voor aantrekkelijke onderdanige slaaf. Het lijkt me heel leuk om te zien hoe jij mijn slaafje gebruikt om jouw wensen te vervullen. Mijn slaafje; rob, is heel dienstbaar en gewillig. Deze slaaf is een welkome heer. Hij is erg onderdanig en heeft niet veel opvoeding nodig.

Wel kan hij soms eens dingen vergeten. Hij beseft dat hier dan consequenties aan verbonden zijn. Dit is natuurlijk in te vullen op jouw manier. Net als de lusten in te vullen zijn op jouw manier. Hij is multifunctioneel inzetbaar. Jij mag een dagdeel of paar uur invullen zoals jij wilt binnen de gestelde kaders waarin jij jouw dominantie kan laten gelden. Wil je hem jou als een hoffelijke dame laten behandelen, laten masseren, kruipen, kleden als een dame, straffen, bevredigen, als loopjongen of charmante be dienaar gebruiken?

Dan heb je nu de mogelijkheid op een presenteerblaadje aangeboden. Graag tot horens! Spelen, straf krijgen en eventueel beloond worden. Als je Mij goed kan dienen. Stuur mij een bericht met je voorstel en wat je er voor over hebt. Meesteres gezocht. Jonge slaaf 36 zoekt meesteres voor bdsm bondage en bdsm party's online sessies Welke meesteres heeft er intresse??? Slaaf van Hoi ik zoek een strenge meesteres om te dienen als slaaf sta voor veel dingen open en ben voor bijna alles in zo als foto video of zelfs een kidnapping waar bij ik u slaaf moet zijn wie heeft er intresse?

Geile oma film tiener slakken

Van
andreielisei

Rijpe vrouwen hd saxy moive

Van
BloodSonicFux

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl