Zoekt

Neuken met je broer spannende seks verhalen

Donderdag 1st, Juni 2018 12:5:19 Pm
[BANCHOR] poren beweegt
Stuur een gratis bericht
naar donego02
Online
donego02
  • 47 jaar Vrouw, Centaur
  • Slenaken, Netherlands
  • Turks(Elementair), Engels(Gemiddeld)
  • Ingenieur, Psychotherapeut, Verzamelaar
  • ID: 1671381289
  • Vrienden: CameraBuffMarc, martinil
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 178 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Megan
Profiel bekijken: / 4882
Nummer: / +312631-544-16

Beschrijving:

Ik zal me eerst even voorstellen mijn naam is Mirthe ik ben 17 jaar oud ik woon thuis samen met mijn ouders en 2 broers. We wonen in een vrijstaand huis mijn vader Henk 43 is advocaat en mijn moeder Els 42 werkt 3 dagen op een basisschool.

Verder heb ik 2 broers Steve 24 woont nog thuis maar werkt als vrachtwagenchauffeur dus is er vaak niet. En mijn andere broer Brian 19 studeert fysiotherapie en woont thuis. Het is 24 augustus en vandaag is onze jaarlijkse familiedag zoals elk jaar ook nu weer bij mijn oom en tante.

Ze hebben een grote boerderij waar van alles te doen is natuurlijk, plek genoeg op het land en ze hebben een heerlijke zwemvijver. De middag begint met allerlei verschillende spellen en zoals bekend bij onze familie vloeit de drank rijkelijk vanaf het begin. Rond 2 uur hebben we pauze en gaan we met de kinderen zwemmen we zijn met 15 bij de zwemvijver.

Mijn broers en 1 nicht moeten ons een beetje in de gaten houden terwijl iedereen in het water ligt ga ik bij mijn nicht zitten en kletsen we wat. Het gesprek gaat over haar toekomst en waarom ze geen vriendje heeft.

Dan vraagt ze mij waarom ik geen vriendje heb je ziet er toch leuk uit zegt ze. Ik ben dus 17 heb donkerblond krullend haar ben 1. Mijn figuur mag er ook best zijn ben niet zo lang maar heb mooie billen en ook mijn borsten mogen er best zijn met een stevige C-cup.

Ehm ik ben nog niet zo met jongens bezig antwoord ik waarop ze zegt dat komt allemaal nog wel lieverd. We drinken ons wijntje op en gaan dan terug naar de rest van de familie.

De 2e spelronde begint en weer zijn er 8 verschillende spelletjes, de familie is in 4 groepen gedeeld en gaan om en om de spellen langs. Ik zit bij wat ooms die al aardig wat gedronken hebben en ook Brian is al aardig aangeschoten merk ik. Net voor de 3e ronde is het tijd voor een BBQ dit geeft ons de gelegenheid de laatste 4 proeven klaar te zetten.

Niemand heeft droge kleren bij maar gelukkig laat het weer het toe en mocht je vallen ben je zo droog. De 3e ronde begint en al snel is iedereen klaar dus wordt het tijd voor de zwemvijverproef. Van ieder team moet een jongen en een meisje de proef uitvoeren aangezien ik het enigste meisje ben zal ik dit moeten doen. Gelukkig heb ik wel droge kleren bij voor het geval ik mocht vallen de andere gelukkige wordt Brian.

De teams voor ons kunnen er niks van en vallen bijna allemaal in het water een tante haalt droog de finish. Mocht dit zo blijven dan wint ze de proef nu is het de beurt aan mijn broer en ik we beginnen rustig en gaan redelijk vlekkeloos over de balk Brian wiebelt een paar keer maar blijft in balans.

De drijvers pakt hij minder goed aan en na 4 stappen valt hij dan ook in het water hij komt lachend boven en moedigt me aan kom op Mirthe je kunt het. Uiteindelijk bereik ik droog de finish en scoor ik een punt voor mijn team net als mijn tante. Ik zie in mijn ooghoek Brian met veel moeite uit het water klimmen maar bedenk me dat hij het wel alleen aankan.

Het is tijd om de scores op te tellen en te kijken wie dit jaar de prijs wint. Na de punten geteld te hebben wint team 2, we gaan naar buiten en roepen iedereen bij elkaar. Ik kijk rond of ik Brian kan vinden maar zie hem nergens, Ik loop naar binnen maar er is niemand op de wc. Ik hoor wat geluid boven en ga voor de zekerheid even kijken. Het geluid komt uit de douche en loop voorzichtig naar de deur en kijk door de opening.

Daar zie ik Brian aan de badrand hangen compleet naakt hij koelt zijn knie maar als ik verder kijk zie ik dat hij opgewonden is. Brian is 1. Zijn pik staat omhoog en ziet er best groot uit vanaf hier. Ik merk dat ik best opgewonden raak en besluit daarom maar weg te lopen. Ik loop naar beneden en bij de trap roep ik naar boven, Brian ben je boven is alles goed.

Ja, hoor zusje kom er zo aan heb net mijn knie bezeerd dus even koelen nu. De rest van de avond wordt er nog flink gedronken en rond half 11 keert iedereen huiswaarts. Wij zijn met zijn 5e op de fiets en fietsen rustig richting huis, halverwege stoppen we voor de heren nadat mijn vader een plaspauze gevraagd heeft.

Mama en ik wachten wat verderop totdat de heren voorbij komen. Om kwart over 11 zijn we thuis en kruipt iedereen lekker zijn bedje in zo ook ik, Ik kleed me uit en kruip met alleen ondergoed aan in bed.

En uur later lig ik nog steeds wakker ik krijg het beeld van Brian op de badkamer niet uit mijn hoofd. Ik laat mijn hand in mijn slipje zakken en voel dat het wat vochtig is. Ik stap uit bed en loop naar de kamer van Brian, de deur staat op een kier en langzaam duw ik hem wat verder open. Daar ligt hij dronken en naakt op bed ik zet een stap de kamer in om hem wat beter te bekijken hij wordt toch niet wakker. Ik zie dat zijn buik inderdaad flink gespierd is en zijn pik is slap ook best een groot ding ik schat een cm of Ik merk dat ik opgewonden raak en ga snel terug naar mijn kamer.

Daar stop ik gelijk 2 vingers in mijn poes en begin ik mezelf heerlijk te vingeren. Ik vinger mezelf tot ik klaarkom en val dan voldaan in slaap.

De week daarna verloop snel al lijken de nachten eeuwig te duren ik denk steeds vaker terug aan Brian in de badkamer.

Het is inmiddels 1. Ik luister aandachtig maar hoor niet wat het is, ik stap uit bed en loop de gang op en luister dan nog is maar hoor niks meer. Als ik me omdraai om naar mijn kamer terug te lopen hoor ik het weer het komt uit de kamer van Brian en het lijkt erop alsof hij druk bezig is. Langzaam sluip ik naar zijn kamer de deur staat op een kier net groot genoeg om door naar binnen te kijken. Daar ligt hij languit op zijn bed met zijn stijve in zijn hand en zijn ogen gesloten.

Zijn hand gaat flink op en neer en hij zucht zacht maar dat wordt steeds harder. Mijn hand zakt af naar mijn slip en begin mezelf daar te strelen terwijl ik kijk naar zijn pik.

Zijn voorhuid trekt hij net over zijn eikel heen en merk dat ik hier heel geil van wordt. Langzaam word ik steeds geiler en het strelen veranderd snel ik het vingeren langs mijn slipje.

Ik doe mijn slip uit en begin met 2 vingers in mijn kut te spelen ik zie dat Brian steeds sneller zucht volgens mij komt hij bijna klaar.

Mijn kutje is inmiddels ook drijfnat ik kijk door de deur en zie de ogen van Brian open gaan. Snel zet ik een stap opzij en hoop ik dat hij niks ziet. Ahh Ahh ahhh hoor ik uit de kamer komen ik spiek weer door de kier van de deur en zie nog net dat Brian zijn zaad tegen de muur aan spuit.

Voorzichtig loop ik terug naar mijn kamer voordat Brian me ziet, mijn slipje gooi ik op de stapel kleren en ik vinger mezelf weer tot een hoogtepunt voordat ik in slaap val. Het is zaterdagavond en vanavond ga ik met vriendinnen op stap. Na het eten moet ik de afwas doen en Brian is aan de beurt om af te drogen. Samen kletsen we wat en praten we over vanavond, Brian gaat ook op stap maar gaat wat verder weg met vriendin ik blijf gewoon in de buurt met vriendinnen.

We krijgen een beetje ruzie als ik zeg dat ik om half 8 wil douche jij hebt minimaal een uur nodig wanneer moet ik dan gaan douche vraagt hij. Jij gaat toch nooit voor 11 de deur uit dus je hebt tijd zat.

Nee vandaag komt iedereen hier indrinken en ze komen om 9 al dus je moet eerder gaan douche. We zeggen niks meer en maken de afwas af, daarna ploft Brian op de bank en pak ik vast een wijntje.

Ik neem plaats op de bank en zet mijn wijntje neer en ik krijg ik niks vraagt hij natuurlijk wel en haal het biertje achter mijn rug vandaan, bedankt zusje lief van je. Ik loop naar mijn kamer en zoek mijn kleren uit na 20 min eindelijk wat gevonden wat me leuk lijkt ik kijk op de klok shit al iets over half 8 snel opschieten. Ik loop de badkamer in leg mijn kleren neer zet de radio aan en pak mijn spullen.

Shampoo in de douche en de benodigdheden om me te scheren onder de douche. Ik zet de douche aan en begin me te wassen, na het wassen scheer ik mijn benen en oksels en was daarna mijn lijf en haren. Ik masseer mijn borsten en streel mijn poesje ik merk dat ik best geil ben vandaag maar besluit eerst mijn poesje te scheren op mijn eigen manier.

Net buiten de douche een been op de wasbak zodat ik er makkelijk bij kan. Als ik me geschoren heb stap ik weer in de douche en spoel me nog even af. Ik zet de douche uit en pak een handdoek om me af te drogen als ik me afgedroogd heb gooi ik de handdoek vanuit de douche in de wasmand en maak de douche schoon.

Brian stapt de badkamer in en maakt de deur op slot en stap gelijk de douche cabine in. Omdat ik daar nog sta stoot hij met zijn pik tegen mijn bil. We schrikken ons beide rot hij verontschuldigt zich meteen en zegt dat hij niet wist dat ik nog in de douche was.

Ik vergeef het hem en stiekem vond ik het voelen van zijn pik wel geil. Ik stap uit de douche en hij vraagt of ik het erg vind als hij gaat douche terwijl ik er nog ben. Ehm dat mag wel hoor je hebt me nu toch al naakt gezien, Hij lacht en krijgt een rood koppie. Zusje je scheermesje ligt er nog ik zal hem even afspoelen dan kan je hem aanpakken. Ik buk me om me af te drogen een beetje uitdagend spreid ik mijn benen en wacht ik tot Brian mijn mesje afgespoeld heeft. Zo hier is ie zusje ik kijk tussen mijn benen door en pak mijn mesje aan ik zie dat hij kijkt naar mijn kont en mijn poesje ik wordt meteen botergeil.

Brian ben je nu je eigen zusje aan het bekijken vraag ik hem. Ik ga rechtop staan en kijk hem aan, ehm ja zusje sorry kan er niks aan doen maar je ziet er zo geil uit. Je geschoren poesje is echt heel geil om te zien en ja dat laat zelf je eigen broer niet onberoerd. Ik kijk naar beneden en zie dat zijn pik stijf omhoog staat.

Brian weet je de familiedag nog, Ja natuurlijk wat is daarmee. Nou ik moet opbiechten dat ik toen naar je gekeken heb terwijl jij naakt op de badkamer zat je was je knie aan het koelen maar was ook aardig opgewonden zag ik. Eerst schrik hij maar dan vraagt hij waarom heb je dan geroepen vanaf beneden als je voor de badkamer deur stond.

Nou ehmm hoe zal ik het zeggen ik raakte een beetje opgewonden toen ik je daar zag zitten. Dus jij raakt opgewonden van je eigen broer terwijl je hem bespied en vind het gek dat ik opgewonden raak van jou terwijl ik je kan aanraken.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl