Zoekt

Sex bioscoop groningen amateur sex feest

Donderdag 24st, Augustus 2017 4:27:42 Am
[BANCHOR] rotmg winkel
Stuur een gratis bericht
naar drperdew
Online
drperdew
  • 20 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Schema, Netherlands
  • Portugees(Mooi zo), Oekraïens(Vloeiend), Arab(Geavanceerd)
  • Signalman, Methodist
  • ID: 8519339231
  • Vrienden: damca, nebo92, Positiveman
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 174 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Lucy
Profiel bekijken: / 5833
Nummer: / +312441-951-31

Beschrijving:

Huis de Beurs is een historisch café in de binnenstad van Groningen. Het werd gedeeltelijk gebouwd in de 19e eeuw, en deels begin 20e eeuw. De bioscoop stond bekend als Beurs-theater. Huis de Beurs werd in de beginjaren vooral bezocht door handelaren van de Korenbeurs. Aan de naastgelegen beurs dankt het ook zijn naam.

Naast café werd het pand ook gebruikt voor vergaderingen. In werd in een van de zaaltjes de Groninger afdeling van de Sociaal-Democratische Bond met Domela Nieuwenhuis opgericht.

In werd naast het café een theaterzaal gebouwd. Deze werd voornamelijk gebruikt voor filmvoorstellingen. Als Beurstheater stond het in de jaren zestig en zeventig bekend als sexbioscoop. De programmering werd gedomineerd door Tiroler-sexfilms later ook door films als Deep Throat. De bioscoop sloot in Het pand is een gemeentelijk monument. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Huis de Beurs. Categorieën : Bouwwerk in Groningen stad Gemeentelijk monument in Groningen stad.

Verborgen categorie: Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata. Naamruimten Artikel Overleg. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

In andere talen Koppelingen toevoegen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 jul om Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Vismarkt , Akerkhof , Groningen. Status en tijdlijn. Civiele techniek en bouwkunde.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 pritechautosport.nl